Vouwgordijnen en paneelgordijnen

Vouwgordijnen

Trendboeken

De collectie Cedeko Vouwgordijnen is met zorg samengesteld. De stoffen in de Cedeko Vouwgordijnencollectie zijn mooi en van hoogwaardige kwaliteit. De meeste stoffen zijn dan ook goed wasbaar. In de collectie zijn veel polyester stoffen opgenomen. Deze stoffen combineren de functionele voordelen van polyester met de natuurlijke uitstraling van katoen of linnen.

Deze collectie biedt keuze uit ruim 190 verschillende stoffen, welke zijn verdeeld over 3 trendboeken..

 1. Sheer
  In dit boek vindt u een ruime selectie aan transparante stoffen, welke zijn onderverdeeld onder de volgende tabbladen: Sheer Fantasy, Sheer Rhythms & Sheer Structures. Achter het tabblad “Sheer Fantasy” vindt u transparante stoffen met een lichte structuur. Achter het tabblad “Sheer Rhythms” vindt u transparante stoffen met streepmotieven. Achter het tabblad “Sheer Structures” vindt u uni transparante stoffen.
   
 2. Opaque
  In dit boek vindt u een ruime selectie stoffen met een dichte weefstructuur, welke zijn onderverdeeld onder de volgende tabbladen: Opaque Structures & Lining (Voering). Achter het tabblad “Opaque Structures”vindt u uni stoffen met een dichte weefstructuur. Achter het tabblad “Lining” (Verduistering) vindt u stoffen welke kunnen worden gebruikt om een vouwgordijn te voeren. De serie “Columbine” is een licht doorlatende voeringstof en de serie “Benine” is een verduisterende voeringstof.
   
 3. Fantasy
  In dit boek vindt u een ruime selectie dessin stoffen met een dichte weefstructuur, welke zijn onderverdeeld onder de volgende tabbladen: Opaque Rhythms & Opaque Fantasy. Achter het tabblad “Opaque Rhythms”vindt u stoffen met een streepdessin en dichte weefstructuur. Achter het tabblad “Opaque Fantasy” vindt u stoffen met een dessin en dichte weefstructuur.

 

Wasbare Stoffen
Nagenoeg alle stoffen uit de Cedeko vouwgordijnencollectie zijn eenvoudig te wassen. Op de stofstaal en in het vouwgordijn staat de specifieke wasinstructie vermeld. Bovendien worden Cedeko Vouwgordijnen standaard met het EOS Vouwgordijnsysteem geleverd. Hierdoor is de stof eenvoudig van het systeem te halen voor het wassen en na het wassen is de stof weer in een handomdraai op het systeem te plaatsen.

Modellen Cedeko Vouwgordijn

Het Cedeko Vouwgordijnsysteem is leverbaar in diverse modellen. Alle modellen hebben een bovenbak met een inbouwdiepte van 34mm en een hoogte van 29mm. Het bovenste segment is altijd 40mm hoger dan de normale segmenthoogte.

Vouwgordijnen met baleinen

Type: RS20

 • Baleinen aan de achterzijde
 • Ronde aluminium baleinen
 • Segmenten tussen 18 en 28 cm hoog
   

TYPE: RS25

 • Baleinen aan de voorzijde
 • Ronde aluminium baleinen
 • Segmenten tussen 18 en 28 cm hoog
   

Type: RS30

 • Baleinen in opgestikte tunnels aan de achterzijde
 • Platte aluminium baleinen

Vouwgordijnen zonder baleinen

Type: RS10

 • Opgestikt transparant lussenband aan achterzijde
 • Segmenten met vaste hoogte van 30cm, hoogte correctie in onderste segment.
 • Voering mogelijk
   

Type: RS15

 • Kunststof ringetjes aan achterzijde
 • Segmenten tussen 18 en 28 cm hoog
 • Voering niet mogelijk

Accessoires

Zijgeleiding

Optioneel kan het Cedeko vouwgordijn worden uitgevoerd met zijgeleiding. Dit is ideaal bij montage van het vouwgordijn op deuren en draai-kiepramen. De zijgeleiding zorgt dat het vouwgordijn netjes op het draaiende gedeelte van het raam blijft.

Zijgeleiding is alleen mogelijkbij model RS 10 en de hellingshoek is maximaal 15º. Zijgeleiding is niet mogelijk i.c.m. de Volant optie, motorisering of afstandsteunen.

Voering

Optioneel kan het Cedeko vouwgordijn gevoerd geleverd worden. Door toepassing van de voering is het vouwgordijn veel minder lichtdoorlatend. Bovendien komen dessins beter tot zijn recht bij toepassing van voeringsstof.

De voeringsstof is ook in verduisterende uitvoering leverbaar, welke ideaal is voor toepassing op slaapkamers. De voeringsstof wordt kleurgecoördineerd uitgevoerd.

Volant

Optioneel kunnen Cedeko Vouwgordijnen worden uitgevoerd met een rechte volant aan de onderzijde van het vouwgordijn.

Een volant houdt op opgetrokken (of half opgetrokken) toestand de straling van het zonlicht op het onderste segment (gedeeltelijk)tegen. Hierdoor wordt verkleuring van het onderste segment (gedeeltelijk) voorkomen.

Het wordt dus altijd geadviseerd om voor deze optie te kiezen. Standaard volant hoogte is gelijk aan een half segment + 3cm.

Gemotoriseerde bediening

Optioneel kan het Cedeko vouwgordijn geleverd worden met een gemotoriseerde bediening.

Deze motor werkt geruisloos en veilig op 24 volt. Voor de bediening van uw gemotoriseerde vouwgordijn, kan gekozen worden uit talloze mogelijkheden; zoals ultrasoon afstandsbediening of onbedrade schakelaars, welke draadloos communiceren met uw vouwgordijn. Hierdoor zijn electro leidingen naar de schakelaar niet meer nodig.

Paneelgordijnen

De stoffen uit de Cedeko Vouwgordijnen Collectie zijn ook leverbaar als paneelgordijn. De superieure confectie van de panelen staat garant voor een perfect hangedrag.

De Panelen zijn perfect te combineren met Cedeko Vouwgordijnen en eenvoudig te reinigen.

Systemen

De Cedeko Paneelgordijnen worden geleverd met het Cedeko paneelgordijnsysteem. Het Cedeko paneelgordijnsysteem kan geleverd worden met naar keuze koord- of handbediening.

Dit systeem heeft de volgende specifieke eigenschappen:

 • Railkleur: wit of aluminium geanodiseerd (standaard = wit)
 • Panelen op rollers, waardoor een ideaal transport
 • Speciale dubbele glijder voor koordbediening, hierdoor is er geen speling
 • Panelen zijn met kapjes afgewerkt
 • Alle panelen zijn voorzien van een lip om lichtkieren te voorkomen
 • Plafondsteun is variabel voor een ideale afstelling
 • Plafondsteun wordt standaard gesloten aan de achterzijde, waardoor deze vanaf de kamerzijde niet zichtbaar is. Indien er achter het paneel geen ruime (+- 4 cm) over is moet u bij bestelling opgeven dat steun aan voorzijde gesloten moet worden.
   

Bediening

Cedeko Paneelgordijnen kunnen naar keuze worden bediend met koord- of handbediening.

Koordbediening

Dit systeem wordt bediend door middel van een koord. De bedieningszijde is naar keuze links of rechts. De lengte van het bedieningskoord wordt aangepast aan de hoogte van het paneelgordijn.

Afwijkende bedieningslengte svp bij bestelling duidelijk opgeven. Helaas kunnen niet alle typen paneelgordijnen geleverd worden met koordbediening. Dit staat per type duidelijk vermeld.

Handbediening

Dit systeem wordt bediend door middel van een transparante bedieningsstang. Deze stang zit aan de voorzijde van het voorste paneel geklikt. Middensluitende systemen worden altijd geleverd met 2 transparante bedieningsstangen voor zowel het linker- als rechter pakket.

Het handbediende systeem kan ook zo geleverd worden dat alle panelen los (en dus variabel) beweegbaar zijn. Indien hiervoor wordt gekozen, wordt elk afzonderlijk paneel voorzien van een transparante bedieningsstang. U dient dan duidelijk bij bestelling op te geven: “panelen los”. Hiervoor wordt geen meerprijs berekend.

Mogelijkheden

2 spoor

Klik op de afbeelding voor details voor de typen P22 en P24.

3 spoor

Klik op de afbeelding voor details voor de typen P33, P34, P35 en P36.

4 spoor

Klik op de afbeelding voor details voor de typen P44, P46, P47 en P48.

5 spoor

Klik op de afbeelding voor details voor de typen P55, P58, P59, P510.

Cedeko Raamdekoraties B.V.
Eindhoven Nederland

Greep uit het assortiment