Segmentshade

Het vouwgordijn van Rolgordijnstof

(Klik op de afbeelding voor details)

De Cedeko Segmentshade is een vouwgordijn op basis van rolgordijnstof. De aluminium baleinen aan de achterzijde van de Segmentshade zorgen voor een zeer moderne uitstraling.
Deze zeer elegante design baleinen zijn leverbaar in 6 kleuren, waaronder aluminium geanodiseerd en RVS. De Segmentshade kan worden geleverd met vrijwel iedere stof uit de geheel vernieuwde collectie Cedeko Rolgordijnen.

Door de speciale constructie hoeven stoffen niet geconfectioneerd te worden, waardoor er geen hinderlijke stiknaadjes zichtbaar zijn. Hierdoor is met toepassing van verduisteringstof de Segmentshade perfect verduisterend, wat ideaal is bij toepassing in slaapkamers. Bovendien wordt de Cedeko Segmentshade tegen zeer aantrekkelijke consumentenprijzen aangeboden.

De Segmentshade is perfect te combineren met Cedeko Rolgordijnen en Paneelgordijnen.

Systemen

Kleuren Cassettes & Baleinen

(Klik op de afbeelding voor details)

De aluminium baleinen aan de achterzijde van de Segmentshade zorgen voor een zeer moderne uitstraling. Deze baleinen zijn leverbaar in onderstaande kleuren.

De bovencassette aan de achterzijde van de Segmentshade wordt altijd geleverd in exact dezelfde kleur als de gekozen baleinen.

Bediening

De Segmentshade wordt geleverd met het Cassette Systeem De Luxe in dezelfde kleur als de gekozen balein. Het systeem wordt bediend d.m.v. een eindloze kettingbediening in bij de gekozen baleinen bijpassende kleur.

Tot een oppervlakte van 4 m² wordt een 1:1 overbrenging toegepast. Bij een oppervlakte > 4 m² wordt een 1:4 overbrenging toegepast. Hierdoor is de Segmentshade altijd soepel en licht te bedienen, zelfs op grote oppervlakten.

Segmenten

Standaard worden baleinen in de gekozen kleur aan de achterzijde van de stof geplaatst. De segmenten hebben een hoogte tussen 18 en 28 cm hoog.

De uiteindelijke keuze voor de segmenthoogte wordt tijdens de productie bepaald. Het bovenste segment is altijd 4 cm hoger dan de normale segmenthoogte.

In één Segmentshade wordt gewerkt met 1 segmenthoogte. Indien Segmentshades naast elkaar geplaatst, kan worden gekozen voor de optie om de baleinen op dezelfde hoogte over beide Segmentshades te laten lopen.

Kettinggewichten

Standaard wordt de Segmentshade geleverd met een kettingwicht in dezelfde kleur als de gekozen bediening. Optioneel kan een Segmentshade worden geleverd met een kettinggewicht uit de Designers Series.

Accessoires

Onderlatten

(Klik op de afbeelding voor details)

Standaard wordt de Cedeko Segmentshade geleverd met een ovale onderlat in een omgezoomde envelop aan de onderzijde de Segmentshade.

Optioneel kan de Cedeko Segmentshade worden voorzien van een met de gekozen stof rondom beklede onderlat. Dit geeft de Segmentshade extra cachet. Bovendien kan naar keuze ook een ovale aluminium onderlat worden toegepast.

Deze onderlat is leverbaar in de volgende kleuren:

 • Wit RAL 9010
 • Off-White RAL 9013
 • Aluminium Geanodiseerd

Designers Serie Vlakke Onderlatten

(Klik op de afbeelding voor details)

Cedeko biedt een zeer uitgebreid programma aan vlakke onderlatten, welke de Cedeko Segmentshade een moderne uitstraling geven.

De Designers Series vlakke onderlatten zijn leverbaar in aluminium geanodiseerd en 5 houtkleuren. Bovendien kan worden gekozen uit 2 hoogtes 25 & 50 mm.

De vlakke onderlatten worden aan zowel de voor- als achterzijde van de Segmentshade gemonteerd.

Designers Series Kettinggewichten

Optioneel kunnen Cedeko Segmentshades worden voorzien van Designers Series kettinggewichten.

Deze kettinggewichten worden geleverd in de volgende uitvoeringen:

 • RVS
 • Eiken
 • Noten
 • Kunststof melkglas

Schulpranden met Roede

Cedeko Segmentshades kunnen optioneel worden voorzien van 11 typen schulpranden. Deze schulpranden kunnen worden voorzien van een houten, metalen, of kunststof roede naar keuze. Zie Designer Series Roeden.

De schulpranden kunnen naar keuze Repeterend, Symmetrisch of Solo worden uitgevoerd.

Designers Series Roeden

(Klik op de afbeelding voor details)

De Cedeko Segmentshades met schulprand kunnen worden voorzien van een roede met eindknoppen naar keuze.

Cedeko biedt roedes in:

 • RVS
 • Zwart metalen
 • Eiken
 • Noten
 • Transparant Kunststof

Deze roedes kunnen worden geleverd met een groot aantal eindknoppen naar keuze.

Zeilringen

Cedeko Segmentshades kunnen worden voorzien van kunststof zeilringen aan de onderzijde van het rolgordijn. Deze geven het rolgordijn een speelse uitstraling.

De zeilringen worden geleverd in metaal loop in de volgende kleuren:

 • Aluminium look
 • RVS look
 • Messing look
 • Zwart

Schulpranden met Kraaltjes Bies

Cedeko Segmentshades kunnen worden voorzien van een kraaltjes bies aan de onderzijde van de Segmentshade. Deze geven de Segmentshade een speelse uitstraling.

Schulpranden met Biesband

Cedeko Segmentshades kunnen worden voorzien van een schulprand aan de onderzijde van de Segmentshade. Deze schulpranden kunnen worden geleverd in 4 uitvoeringen en worden afgewerkt met een biesband aan de onderzijde van de schulp. Deze biesband kan naar keuze worden uitgevoerd aan alleen de voorzijde en aan beide zijden van de Segmentshade.

De biesband wordt standaard geleverd in een bij de stof bijpassende kleur. Ook kan een afwijkende kleur biesband worden gekozen. Schulpranden geven de Cedeko segmentshades een klassieke uitstraling.

Cedeko Raamdekoraties B.V.
Eindhoven Nederland

Greep uit het assortiment