Paneelgordijnen

Iets unieks in huis...

Paneelgordijnen brengen textiel en sfeer in ieder interieur. Paneelgordijnen zijn eenvoudig te bedienen en bieden een oplossing voor grote raampartijen. Door de enorme keuze in stoffen, past een Cedeko Paneelgordijn in vrijwel ieder interieur. Met Cedeko Paneelgordijnen haalt u iets unieks in huis.

Systemen

De Cedeko Paneelgordijnen worden geleverd met het Cedeko paneelgordijnsysteem. Het Cedeko paneelgordijnsysteem kan geleverd worden met naar keuze koord- of handbediening. Dit systeem heeft de volgende specifieke eigenschappen:

  • Railkleur: wit of aluminium geanodiseerd (standaard = wit)
  • Panelen op rollers, waardoor een ideaal transport
  • Speciale dubbele glijder voor koordbediening, hierdoor is er geen speling
  • Panelen zijn met kapjes afgewerkt
  • Alle panelen zijn voorzien van een lip om lichtkieren te voorkomen
  • Plafondsteun is variabel voor een ideale afstelling
  • Plafondsteun wordt standaard gesloten aan de achterzijde, waardoor deze vanaf de kamerzijde niet zichtbaar is. Indien er achter het paneel geen ruime (± 4 cm) over is moet u bij bestelling opgeven dat steun aan voorzijde gesloten moet worden.

Bediening

Cedeko Paneelgordijnen kunnen naar keuze worden bediend met koord- of handbediening.

Koordbediening

Dit systeem wordt bediend door middel van een koord. De bedieningszijde is naar keuze links of rechts. De lengte van het bedieningskoord wordt aangepast aan de hoogte van het paneelgordijn.

Afwijkende bedieningslengte svp bij bestelling duidelijk opgeven. Helaas kunnen niet alle typen paneelgordijnen geleverd worden met koordbediening. Dit staat per type duidelijk vermeld.

Handbediening

Dit systeem wordt bediend door middel van een transparante bedieningsstang. Deze stang zit aan de voorzijde van het voorste paneel geklikt. Middensluitende systemen worden altijd geleverd met 2 transparante bedieningsstangen voor zowel het linker- als rechter pakket.

Het handbediende systeem kan ook zo geleverd worden dat alle panelen los (en dus variabel) beweegbaar zijn. Indien hiervoor wordt gekozen, wordt elk afzonderlijk paneel voorzien van een transparante bedieningsstang. U dient dan duidelijk bij bestelling op te geven: “panelen los”. Hiervoor wordt geen meerprijs berekend.

Mogelijkheden

2 spoor

Klik op de afbeelding voor details voor de typen P22 en P24.

3 spoor

Klik op de afbeelding voor details voor de typen P33, P34, P35 en P36.

4 spoor

Klik op de afbeelding voor details voor de typen P44, P46, P47 en P48.

5 spoor

Klik op de afbeelding voor details voor de typen P55, P58, P59, P510.

Afwerkingen panelen

Cedeko Panelen worden aan de zijkant gesneden, waardoor een paneel ontstaat met een strakke moderne uitstraling.

Onderlatten voor Panelen

Standaard wordt het Cedeko Paneelgordijn geleverd met een ovale onderlat in een omgezoomde envelop aan de onderzijde van het paneel.

Optioneel kan het Cedeko Paneelgordijn worden voorzien van een met de gekozen stof rondom beklede onderlat. Dit geeft het paneel extra cachet. Bovendien kan naar keuze ook een ovale aluminium onderlat worden toegepast. Deze onderlat is leverbaar in de volgende kleuren:

  • Wit RAL 9010
  • Off-White RAL 9013
  • Aluminium Geanodiseerd

Klik op de afbeelding voor de mogelijkheden.

Designers Serie Vlakke Onderlatten voor panelen

Cedeko biedt een zeer uitgebreid programma aan vlakke onderlatten, welke het Cedeko paneelgordijn een moderne uitstraling geven. De Designers Series vlakke onderlatten zijn leverbaar in aluminium geanodiseerd en 5 houtkleuren. Bovendien kan worden gekozen uit 2 hoogtes 25 & 50 mm. De vlakke onderlatten worden aan zowel de voor- als achterzijde van het paneel gemonteerd. Klik op de afbeeling voor meer mogelijkheden.

Cedeko Raamdekoraties B.V.
Eindhoven Nederland

Greep uit het assortiment