Japanse Panelen & XL Panelen

Textiel en sfeer in ieder interieur

Japanse Paneelgordijnen brengen textiel en sfeer in ieder interieur. De panelen zijn voorzien van aluminium of houten baleinen en krijgen daarmee een zeer eigentijdse uitstraling. Japanse Paneelgordijnen zijn eenvoudig te bedienen en bieden een oplossing voor grote raampartijen. Door de enorme keuze in stoffen, past een Cedeko Japans Paneelgordijn in vrijwel ieder interieur. Met Cedeko Japanse Paneelgordijnen haalt u iets unieks in huis.

Systemen

De Cedeko Japanse Paneelgordijnen worden geleverd met het Cedeko paneelgordijnsysteem. Het Cedeko paneelgordijnsysteem kan geleverd worden met naar keuze koord- of handbediening. Dit systeem heeft de volgende specifieke eigenschappen:

  • Railkleur: wit of aluminium geanodiseerd (standaard = wit)
  • Panelen op rollers, waardoor een ideaal transport
  • Speciale dubbele glijder voor koordbediening, hierdoor is er geen speling
  • Panelen zijn met kapjes afgewerkt
  • Alle panelen zijn voorzien van een lip om lichtkieren te voorkomen
  • Plafondsteun is variabel voor een ideale afstelling
  • Plafondsteun wordt standaard gesloten aan de achterzijde, waardoor deze vanaf de kamerzijde niet zichtbaar is. Indien er achter het paneel geen ruime (± 4 cm) over is moet u bij bestelling opgeven dat steun aan voorzijde gesloten moet worden.

Bediening

Cedeko Japanse Paneelgordijnen kunnen naar keuze worden bediend met koord- of handbediening.

Koordbediening

Dit systeem wordt bediend door middel van een koord. De bedieningszijde is naar keuze links of rechts. De lengte van het bedieningskoord wordt aangepast aan de hoogte van het paneelgordijn. Afwijkende bedieningslengte svp bij bestelling duidelijk opgeven.

Helaas kunnen niet alle typen paneelgordijnen geleverd worden met koordbediening. Per type staat duidelijk vermeld of deze met koordbediening uit te voeren is.

Handbediening

Dit systeem wordt bediend door middel van een transparante bedieningsstang. Deze stang zit aan de voorzijde van het voorste paneel geklikt. Middensluitende systemen worden altijd geleverd met 2 transparante bedieningsstangen voor zowel het linker- als rechter pakket. Het handbediende systeem kan ook zo geleverd worden dat alle panelen los (en dus variabel) beweegbaar zijn. Indien hiervoor wordt gekozen, wordt elk afzonderlijk paneel voorzien van een transparante bedieningsstang.

Mogelijkheden

2 spoor

Klik op de afbeelding voor details voor de typen P22 en P24.

3 spoor

Klik op de afbeelding voor details voor de typen P33, P34, P35 en P36.

4 spoor

Klik op de afbeelding voor details voor de typen P44, P46, P47 en P48.

5 spoor

Klik op de afbeelding voor details voor de typen P55, P58, P59, P510.

Opties

Stoffen

Voor Japanse Panelen wordt geadviseerd een keuze te maken uit de uni stoffen uit de collectie. Hiermee verkrijgt men het mooiste effect.

Lasnaden

Indien noodzakelijk kunnen Japanse panelen voorzien worden van een lasnaad. Deze lasnaad wordt onzichtbaar verwerkt achter een strip op de stof. Hierdoor wordt de lasnaad geheel aan het zicht onttrokken. Door deze techniek is het dus mogelijk om panelen tot 360 cm hoogte te maken.

Segmenten

Naar keuze kan worden gekozen voor een paneel met 2, 3 of 4 segmenten. Deze panelen zien er als volgt uit. Deze segmenten worden onderverdeeld door de gekozen balein.

Japanse panelen worden bovenaan het paneel aan de voorzijde voorzien van de gekozen balein aan de voorzijde van het paneel.

Japanse panelen met 1 Segment zijn aan de onderzijde voorzien van een balein naar keuze aan zowel voor- als achterzijde. Het Japanse paneel met 1 segment is bovenaan het paneel aan de voorzijde voorzien van de gekozen balein aan de voorzijde van het paneel.

2 segmenten

Per paneel 1 strip in het midden en 1 strip als onderlat. Middelste strip wordt in het midden van de hoogte van het paneel geplaatst.

3 segmenten

Per paneel 2 strippen die de hoogte van het paneel exact in drieën verdelen en 1 strip als onderlat.

4 segmenten

Per paneel 3 strippen die de hoogte van het paneel exact in vieren verdelen en 1 strip als onderlat.

Baleinen voor Japanse panelen

Cedeko biedt een zeer uitgebreid programma aan baleinen, welke de Cedeko Japanse Panelen een moderne uitstraling geven. De baleinen en onderlatten zijn leverbaar in aluminium geanodiseerd en 5 houtkleuren. Bovendien kan worden gekozen uit 2 hoogtes 25 & 50 mm. De vlakke onderlatten worden aan zowel de voor- als achterzijde van het paneel gemonteerd.

Cedeko Raamdekoraties B.V.
Eindhoven Nederland

Greep uit het assortiment