Cedeko Multiwave Shades

Perfecte isolerende eigenschappen.

Cedeko Multiwave Shades worden gemaakt van een speciale stof met een dubbele honingrasat structuur. Deze stof heeft perfecte isolerende eigenschappen en is zeer stabiel. Door de dubbelel horninraatstructuur heeft deze stof een zeer hoge isolatiewaarde. Bovendien heeft deze stof een zeer mooie lichtfilterende werking, waardoor u mooi diffuus daglicht in uw ruimte krijgt.

Energie Efficiëntie

Het dubbele honingraat doek werkt sterk warmte-isolerend en warmtewerend. Daarmee houdt u door toepassing van Cedeko Multiwave Shades in de zomer uw kamer koel en in de winter warm.

Klik op bovenstaande afbeelding om de energie efficiëntie van het Multiwave doek te bekijken.

Cedeko Multiwave

Standaard Shades

De koorden zijn in de Multiwave Standaard Shade onzichtbaar weggewerkt in het doek. Het doek is bovendien zeer vormvast. De boven- en onderrail worden uitgevoerd in het wit.

Skylight Shades

De Skylight uitvoering heeft polycarbonate zijgeleiding met in de onderbalk een uniek tandradmechanisme, zodat deze shade traploos instelbaar is en steeds recht blijft lopen. Deze shade is zelfs horizontaal toepasbaar zonder spandraden tot een breedte van 150 cm. De Multiwave Sklight Shade zakt niet door. Zijgeleiding en boven- en onderrail worden in wit uitgevoerd.

Toepassingsgebieden
Voor schuin en horizontaal glas, zoals: serres, atria, lichtkoepels en lichtstraten.

Bediening
De Multiwave Skylight Shade is traploos instelbaar d.m.v. een handvat aan de onderrail. Voor bediening op grote hoogte zijn diverse bedieningsstokken leverbaar.
 

Cedeko Raamdekoraties B.V.
Eindhoven Nederland

Greep uit het assortiment