Cedeko Duoblind

Optimale lichtregeling

Met de Cedeko Duoblind is een optimale lichtregeling te bewerkstelligen. Het combineert de lichtfilterende eigenschappen van een transparante rolgordijnstof en de verduisterende eigenschappen van een verduisterende rolgordijnstof. De twee stoffen zijn individueel bevestigd op een separate rolgordijnstok en zijn ieder met een separate ketting onafhankelijk te bedienen. Zo kan een optimale lichtregeling worden bewerkstelligd.

Beide rolstokken zijn verwerkt in een elegante aluminium cassette, welke leverbaar is in wit en aluminium geanodiseerd. De Cedeko Duoblind is perfect geschikt voor huishoudelijke toepassingen, zoals in woonkamers en keuken. Door de verduisterende eigenschappen van de Duoblind is deze tevens uitermate geschikt voor toepassing op slaapkamers.

Natuurlijk is de Duoblind ook uitermate geschikt voor projectmatige toepassing, zoals kantoren, zorginstellingen en kantoren. Door de perfect lichtregelende werking van de Duoblind, draagt dit product bij aan een optimale werkplek.

Bediening

De Cedeko Duoblind wordt geleverd met 2 bedieningen die ieder onafhankelijk een rolstok bedienen. De achterste stof is de verduisteringsstof, welke wordt bediend met de bedieningsketting aan de linker zijde. De voorste stof is de lichtfilterende stof, welke wordt bediend met de bedieningsketting aan de rechter zijde. Klik op de afbeelding voor details.

Cassettesysteem

Aan de bovenzijde is de Cedeko Duoblind® standaard voorzien van een zeer elegante cassette. Deze cassette is standaard uitgevoerd in de kleur wit. Optioneel is de cassette leverbaar in geanodiseerd aluminium.

Standaard wordt de Duoblind® geleverd met een kunststof bedieningsketting in bijpassende kleur. Optioneel kan tevens een metalen bedieningsketting geleverd worden.
 

Type: CDuo1

Cassette: Wit
Bediening: Wit
Ketting: Wit

 

 

Type: CDuo2

Cassette: Aluminium Geanodiseerd
Bediening: Grijs
Ketting: Grijs

 

 

Accessoires

Onderlatten

De volgende drie typen onderlatten zijn beschikbaar. Klik op de afbeelding voor details.

Type: OS
Kunststof (standaard)

Type: ODuo 1
Aluminium Wit (RAL 9010)

Type: ODuo 2
Aluminium geanodiseerd

Elektrische bediening

Op aanvraag kan de Cedeko Duoblind geleverd worden met elektrische bediening. Cassette wordt dan voorzien van 2 onafhankelijk te bedienen motoren, zodat de twee stoffen onafhankelijk van elkaar elektrisch bediend kunnen worden.

Dubbele draadzijgeleiding

Optioneel kan de Duoblind geleverd worden met dubbele draadzijgeleiding. Indien gekozen wordt voor dubbele draadzijgeleiding, dan wordt de Duoblind standaard geleverd met een aluminium onderlat in de kleur van de gekozen cassette (Type: ODuo1 of ODuo2). Aan de onderzijde wordt draadzijgeleiding gemonteerd d.m.v. “In de dag”of “Op de dag”steunen. Beide type steuntjes worden bijgeleverd.

Aluminium dubbel kanaals zijgeleiding

Optioneel kan de Cedeko Duoblind geleverd worden met een Aluminium Dubbel Kanaals Zijgeleiding. In deze zijgeleiding worden de 2 onderlatten met de stoffen ieder in een afzonderlijk kanaal geleid.

De dubbel kanaals zijgeleiding wordt aan de onderzijde afgewerkt met een afwerkdop. Beide onderlatten worden aan de zijkanten (onzichtbaar in de zijgeleiding) voorzien van rubbers om klapperen te voorkomen.

De zijgeleiding kan naar keuze “Op de dag”of “In de dag”gemonteerd worden. Deze montage dient u bij bestelling op te geven, zodat de zijgeleiding in de fabriek kan worden voorgeboord.

Afmeting zijgeleiding (type ZADuo1 & ZADuo2) : 42 mm diep en 35 mm breed

Type: ZADuo1

Cassette: Wit
Bediening: Wit
Ketting: Wit

 

 

Type: ZADuo2

Cassette: Aluminium Geanodiseerd
Bediening: Grijs
Ketting: Grijs

 

 

Systemen

Bediening

Cedeko Duoblind worden standaard geleverd in een bediening in bijpassende kleur. De bedieningsketting wordt voorzien van een kunststof kettinggewicht, welke zorg draagt voor een mooi hangende ketting.

Optioneel kan de bediening worden uitgevoerd met:

Montageprofiel

Optioneel kan het Cedeko Rolgordijn worden voorzien van een montageprofiel in wit of aluminium geanodiseerd. Hiermee wordt het Cedeko rolgordijn perfect afgewerkt en wordt de montage vereenvoudigd.

Bovendien is het rolgordijn eenvoudiger verhuisbaar.

Cassette

Cedeko rolgordijnen kunnen optioneel worden voorzien van een cassette om de rolstok aan het zicht te onttrekken. Hiermee wordt het rolgordijn zeer chique afgewerkt.
De cassettes zijn leverbaar in de volgende kleuren:

 • Wit (RAL 9010)
 • Aluminium Geanodiseerd0
 • RVS look

Designers Serie Vlakke Onderlatten

Cedeko biedt een zeer uitgebreid programma aan vlakke onderlatten, welke het Cedeko rolgordijn een moderne uitstraling geven.
De Designers Series vlakke onderlatten zijn leverbaar in aluminium geanodiseerd en 5 houtkleuren. Bovendien kan worden gekozen uit 2 hoogtes 25 & 50 mm.

De vlakke onderlatten worden aan zowel de voor- als achterzijde van het rolgordijn gemonteerd.

Designers Series Kettinggewichten

Optioneel kunnen Cedeko rolgordijnen worden voorzien van Designers Series kettinggewichten.

Deze kettinggewichten worden geleverd in de volgende uitvoeringen:

 • RVS
 • Eiken
 • Noten
 • Kunststof melkglas

Schulpranden met Roede

Cedeko Rolgordijnen kunnen optioneel worden voorzien van 11 typen schulpranden. Deze schulpranden kunnen worden voorzien van een houten, metalen, of kunststof roede naar keuze. Klik hier voor een overzicht van deze roeden.

De schulpranden kunnen naar keuze Repeterend, Symmetrisch of Solo worden uitgevoerd.

Designers Series Roeden

De Cedeko rolgordijnen met schulprand kunnen worden voorzien van een roede met eindknoppen naar keuze. Cedeko biedt roedes in:

 • RVS
 • Zwart metalen
 • Eiken
 • Noten
 • Transparant Kunststof

Deze roedes kunnen worden geleverd met een groot aantal eindknoppen naar keuze. Ook kan een roede worden voorzien van een Designers Series Middendecoratie. Klik op de afbeelding voor meer details.

Zeilringen

Cedeko rolgordijnen kunnen worden voorzien van kunststof zeilringen aan de onderzijde van het rolgordijn. Deze geven het rolgordijn een speelse uitstraling.

De zeilringen worden geleverd in metaal loop in de volgende kleuren:

 • Aluminium look
 • RVS look
 • Messing look
 • Zwart

Schulpranden met Kraaltjes Bies

Cedeko rolgordijnen kunnen worden voorzien van een kraaltjes bies aan de onderzijde van het rolgordijn. Deze geven het rolgordijn een speelse uitstraling.

Schulpranden met Biesband

Cedeko rolgordijnen kunnen worden voorzien van een schulprand aan de onderzijde van het rolgordijn. Deze schulpranden kunnen worden geleverd in 4 uitvoeringen en worden afgewerkt met een biesband aan de onderzijde van de schulp. Deze biesband kan naar keuze worden uitgevoerd aan alleen de voorzijde en aan beide zijden van het rolgordijn.

De biesband wordt standaard geleverd in een bij de stof bijpassende kleur. Ook kan een afwijkende kleur biesband worden gekozen. Schulpranden geven het Cedeko rolgordijn een klassieke uitstraling.

Rolgordijnen XL

Het Cedeko Rolgordijn XL is speciaal ontwikkeld voor toepassing op grote raamoppervlakken. Door de toepassing van een extra verstevigde buis kunnen rolgordijnen worden gemaakt tot een maximale breedte van 440 cm en een maximale hoogte van 360 cm.

Bedieningen

Voor de bediening van Rolgordijnen XL kan worden gekozen uit de kleur wit en grijs. Bij afmetingen breder dan 400 cm wordt het rolgordijn XL voorzien van een speciale kettingbediening met hulpveer.
Deze bediening garandeert een lichte en soepele bediening, ook bij grote raamoppervlakken.

Onderlatten

Standaard wordt het Cedeko Rolgordijn XL geleverd met een ovale onderlat in een omgezoomde envelop aan de onderzijde van het rolgordijn. Optioneel kan het Cedeko Rolgordijn XL worden voorzien van een met de gekozen stof rondom beklede onderlat. Dit geeft het rolgordijn extra cachet. Bovendien kan naar keuze ook een ovale aluminium onderlat worden toegepast.

Deze onderlat is leverbaar in de volgende kleuren:

 • Wit RAL 9010
 • Off-White RAL 9013
 • Aluminium Geanodiseerd
   

Cedeko Raamdekoraties B.V.
Eindhoven Nederland

Greep uit het assortiment