Algemeen

De collectie

De Cedeko Paneelgordijnencollectie bestaat uit een 6-tal trend boeken, met ruim 600 eigentijdse stoffen. Trendboeken:

Basics & Colours

Dit trendboek biedt een enorme keuze aan lichtdoorlatende uni stoffen. In dit trendboek vindt u zachte basiskleuren, pasteltinten en trendkleuren. Deze stoffen zijn allemaal egaal van kleur en worden uitgevoerd in diverse structuren. Deze stoffen zijn ideaal voor toepassing in woonkamers.

Blackout & Energy Saver

In dit trendboek vindt u, naast Energy Saver stoffen welke kunnen worden toegepast in de Cedeko Dakraamrolgordijnen, een enorme keuze aan verduisterende uni stoffen. In dit trendboek vindt u zachte basiskleuren, pasteltinten en trendkleuren. Deze stoffen zijn allemaal egaal van kleur en worden uitgevoerd in diverse structuren. Deze stoffen zijn ideaal voor toepassing in slaapkamers, baby- en kinderkamers.

Black & White

Dit trendboek biedt een enorme keuze aan luxe stoffen in de kleuren wit, grijs, zilver en zwart. In deze collectie vindt u luxe stoffen met unieke samenstellingen en zeer mooie structuren. Ook zijn in dit trendboek diverse rustige prints opgenomen. Deze stoffen hebben allemaal een unieke luxe uitstraling en geven uw interieur extra cachet. Deze stoffen zijn ideaal voor toepassing in woonkamers.

Nature & Structure

Dit trendboek biedt een enorme keuze aan luxe stoffen in natuurtinten, beige en bruin. In deze collectie vindt u luxe stoffen met unieke samenstellingen en zeer mooie structuren, met een natuurlijke uitstraling. Ook zijn in dit trendboek diverse rustige prints opgenomen. Deze stoffen hebben allemaal een unieke luxe uitstraling en geven uw interieur extra cachet. Deze stoffen zijn ideaal voor toepassing in woonkamers.

Linetshade & Trends

In dit trendboek vindt u, naast stoffen welke kunnen worden toegepast in de Cedeko Linetshade, diverse eigentijdse prints. Deze prints geven uw interieur een moderne uitstraling. Deze stoffen zijn ideaal voor toepassing in woonkamers.

Project

Dit boek biedt een enorme keuze aan technische stoffen welke geschikt zijn voor toepassing in ruimtes waar met beeldschermen gewerkt wordt. Door de diverse transparanties van de stoffen is voor iedere toepassing een keuze te maken. De stoffen uit het project boek zijn allemaal egaal van kleur en worden uitgevoerd in diverse structuren Bovendien zijn alle stoffen uit dit trendboek standaard brandvertragend. Deze stoffen zijn ideaal voor toepassing in kantoren, scholen, zorginstellingen en horeca. Natuurlijk zijn deze stoffen ook ideaal voor toepassing in een kantoor aan huis.

Cedeko Raamdekoraties B.V.
Eindhoven Nederland

Greep uit het assortiment